Køling af serverrum

Undgå fatale it-nedbrud

 

Serverrummet er firmaets hjerte og nedbrud er både forbundet med ineffektivitet og tab af omsætning. Det kan blive fatalt og rigtig dyrt for ikke at tale om den irritation, det skaber i virksomheden, når medarbejderne ikke kan arbejde pga. nedbrud.

Dertil kommer, at it-udstyr ikke i længden kan holde til meget høje temperaturer eller lav luftfugtighed. Det slider simpelthen på komponenterne og levetiden af udstyret forkortes.

Derfor dimensionerer og installerer vi rigtig mange klimaanlæg i serverrum, og har stor erfaring med det. Det er vigtigt at få den helt rigtige løsning, som passer præcis til dine behov – der findes nemlig rigtig mange løsninger. Om du ved præcist hvilken løsning du ønsker eller dette er helt uden for dit fagområde, så vil vi med glæde tage en rådgivende snak om mulighederne.

Kontakt os derfor for at få rådgivning omkring den helt rigtige løsning. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få overblik over omkostningerne målt op mod den risiko, du løber ved ikke at have kølet dit anlæg.

Nogle af dine løsningsmuligheder

Dette er blot et udpluk af de løsninger vi kan tilbyde dig.

Prisvindende produkter

Om der er behov for køling af en mindre opsætning eller flere dedikerede serverrum, så kan vi være behjælpelige med rådgivning, produkter og installation. I samarbejde belyser vi jeres behov og laver en løsning, som varetager den høje stabilitet i har brug for.

Vi har kompetencer og erfaring med store opgaver, såsom køling af datacentre, hvor vi dimensionerer og installerer hele opsætningen. Gennem vores erfaring med løsninger af forskellige opgaver, har vi arbejdet med mange produkter og altid med høje kvalitetskrav. Derfor bruger vi til alle vores løsninger nogle af markedet mest testede og prisvindende produkter, hvilket sikrer jer den højeste kvalitet af opsætningen. Et af de produkter, som kan bruges i mange henseender vedr. køling er vores AireFlow™:

Har du brug for uddybende information om AireFlow™, så læs her om vores opsætningsmuligheder for større datacentre, om AireFlow™ eller kontakt os direkte på telefon 8628 3499.

Er du nysgerrig på hvilke produkter vi ellers har i vores sortiment, så kan vi blandt andet nævne SmartCool™, som placeres indendørs i selve serverrummet.

Tilskud til energibesparelser

Kontakt os for en snak om dine muligheder for at få tilskud til energibesparelser og hent vores guide som pdf her.

  DIALOGEN STARTER HER

  Ring eller udfyld nedestaende formular for en uforpligtende dialog om behov/muligheder.

  TELEFON 8628 3499

  Navn*

  Telefon*

  Email*


  Har du spørgsmål? Angelo Køleteknik sidder parat på telefon 86 28 34 99

  © Angelo Køleteknik A/S. Alle rettigheder forbeholdes | Cookie- og privatlivspolitik
  Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.

  Lej en køle- og frysetrailer

  Se priser og læs mere her
  ANGELO KØLETEKNIK A/S
  Vestermarken 17
  DK-8260 Viby J
  Telefon: 8628 3499