Angelo Køleteknik A/S har taget nogle spændende tiltag i løbet af sommeren. Leder- og ejerkredsen er blevet ændret, og med ISO 9001 certificeringen åbnes der op for nye muligheder.

Vi har hos Angelo Køleteknik altid fokuseret på at tilbyde kvalitetsprodukter og god service.

Det vil altid være grundlæggende for os, og med de seneste tiltag har vi taget yderligere vigtige skridt til at sikre et endnu bedre tilbud til vore kunder.

I en nyoprettet stilling er Fritz Zeppelin udnævnt til serviceleder i Angelo Køleteknik.

Fritz Zeppelin har været ansat i Angelo Køleteknik i knap 3 år, hvor han som køletekniker har stået i spidsen for en lang række kundeprojekter og samtidig været den bærende kraft i ISO 9001 certificeringen.

Fritz har mere end 20 års brancheerfaring og har tidligere varetaget en lignende stilling som serviceleder.

Fritz vil fremadrettet rådgive og varetage kundehenvendelser på kontoret og derved vil kunderne få en specialist i telefonen fra første kontakt.

Fritz nyder stor tillid i vide kredse af vore kunder, og det har været meget vigtig for os, da vi tror på, at kemi og personlige relationer er vigtige for et godt og udbytterigt samarbejde.

Der er i denne forbindelse blevet sammensat en ny ledergruppe i Angelo Køleteknik, der består af
adm. direktør Oleg Valente, projektleder Lars Sørensen og serviceleder Fritz Zeppelin.

Med dette yngre og samtidig meget erfarne team, er vi sikre på at kunne tilbyde vore kunder endnu flere muligheder i fremtiden, hvor der også åbnes for digitalisering af vores forretningsgange.

Det betyder blandt andet at vore kunder i løbet af 2013 får digitale attester i forbindelse med serviceeftersyn, og at vore teknikere vil have al historik omkring den enkelte kunde med ved kundebesøg og serviceeftersyn. Dette vil løfte vores dokumentationsstandard, til stor fordel for vores kundekreds.

Ny ejerkreds

omangelo_top

Ejerkredsen ændres i Angelo Køleteknik. Oleg Valente fortsætter som ejer af 50% af virksomheden, mens Lars Sørensen bliver ny medejer af de resterende 50%.

Lars Sørensen har været projektleder hos Angelo Køleteknik siden 2005, og mange kunder har stiftet bekendtskab med Lars gennem årene.

Lars styrer kyndigt alle vore montageprojekter samt indkøb, og vil som ny medejer fremadrettet være med til at tegne og udvikle Angelo Køleteknik.

”Jeg har store forventninger til det udvidede samarbejde med Lars, og jeg er glad for, at han har valgt at blive en del af ejerkredsen”, udtaler Oleg Valente.

Dette betyder samtidig, at Poul Kristensen efter 6 år som adm. direktør og medejer, udtræder af ejer- og lederkredsen.

Poul Kristensen har efter 50 år valgt at stoppe karrieren i kølebranchen, for i fremtiden at beskæftige sig med bestyrelsesarbejde og kompetenceudvikling.

Vi takker Poul Kristensen for hans store indsats og udbytterige samarbejde gennem årene, og ønsker Poul succes i hans fremtidige virke.

Nye kompetencer

I erkendelse af, at fremtidens køleanlæg bliver mere el-tekniske, har vi ansat Mads Snog.
Mads er uddannet elektriker og kan tilføre os de kompetencer, vi har brug for.
Samtidig har det været vigtigt for os at finde en medarbejder, der passer godt ind i det team, vi har i forvejen, og som er lige så dedikeret til at levere god service og kvalitetsarbejde, som det øvrige team.
Det har vi fundet i Mads.

Ny hjemmeside og mere kommunikation

Vi har udviklet en ny hjemmeside, som vil se dagens lys i det kommende forår.
Med den nye hjemmeside håber vi løbende at kunne oplyse mere bredt om Angelo Køletekniks ekspertområder indenfor køl og klima samt nyheder omkring branchen og tiltag i Angelo Køleteknik.


Har du spørgsmål? Angelo Køleteknik sidder parat på telefon 86 28 34 99

© Angelo Køleteknik A/S 2021. Alle rettigheder forbeholdes | Cookie- og privatlivspolitik
Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.

Lej en køle- og frysetrailer

Se priser og læs mere her
ANGELO KØLETEKNIK A/S
Vestermarken 17
DK-8260 Viby J
Telefon: 8628 3499