Silkeborg Slagteren
Korrekt temperatur altid

Silkeborg Slagteren producerer Kaj’s pølser samt en lang række andre specialiteter. For at sikre den samme høje kvalitet altid er det vigtigt, at temperaturen i køle- og fryserum er 100% stabil.

Derfor blev Angelo Køleteknik kontaktet, og der blev monteret et nyt køle- og fryserum samt foretaget renovering på det eksisterende. Anlægget blev tilkoblet et centralt overvågningssystem, så unødige driftsstop undgås. Anlægget sikrer ud over den rigtige temperatur ligeledes at energiforbruget optimeres, så der opnås økonomiske besparelser.

Silkeborg Slagteren tegnede tillige en serviceaftale med Angelo Køleteknik. Det betyder, at de årlige  lovpligtige eftersyn samt den løbende service på anlægget varetages af Angelo Køleteknik. Det giver med 24 timers døgnhjælp sikkerhed for, at anlægget kører optimalt hele tiden

Silkeborg Slagteren har opnået

Hvad siger kunden

”Vi har lavet store investeringer på vores køle- og fryseanlæg og valgt Angelo Køleteknik til at udføre dem, fordi vi ved, der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Samtidig har vi oplevet et højt serviceniveau, hver gang vi har henvendt os”


Silkeborg Slagteren


Har du spørgsmål? Angelo Køleteknik sidder parat på telefon 86 28 34 99

© Angelo Køleteknik A/S 2021. Alle rettigheder forbeholdes | Cookie- og privatlivspolitik
Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.

Lej en køle- og frysetrailer

Se priser og læs mere her
ANGELO KØLETEKNIK A/S
Vestermarken 17
DK-8260 Viby J
Telefon: 8628 3499