Tommy V. Christiansen
Øget medarbejdertilfredshed

Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen har fået installeret over 100 Daikin køle- og klimaanlægsenheder af Angelo Køleteknik.

Installationen startede med en omhyggelig vejledning i anlæggene, så Tommy V. Christiansen kunne få størst muligt udbytte.

Investeringen resulterede ret hurtigt i øget medarbejdertilfredshed og øget produktivitet. Det skyldes at luften nu bliver renset for støv og partikler, og temperaturen nu reguleres, så det er behageligt og rart at arbejde. Der bliver ikke længere den samme tunge luft i lokalerne pga. af sydvendte kontorer, og det giver et bedre arbejdsmiljø.

Tommy V. Christiansen har opnået

Hvad siger kunden?

“Vores sydvendte kontorer gav os store udfordringer i form af for høj varme. Det er jo almindelig kendt, at det er svært at fokusere og arbejde i for høj temperatur, og vi besluttede at søge rådgivning hos Angelo Køleteknik som førende eksperter på området. Det viste sig hurtigt at være den rigtige beslutning. Angelo Køleteknik er en meget professionel samarbejdspartner, der tager opgaverne og kunderne seriøst, og kommunikationen har været flydende hele vejen igennem. Det har været et trygt og godt samarbejde, og vi har nu installeret flere anlæg i København i forbindelse med udvidelse af vores lokaler”.


Steffen Varisbøl Kristensen, Administrationschef

Tommy V. Christiansen


Har du spørgsmål? Angelo Køleteknik sidder parat på telefon 86 28 34 99

© Angelo Køleteknik A/S 2021. Alle rettigheder forbeholdes | Cookie- og privatlivspolitik
Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.

Lej en køle- og frysetrailer

Se priser og læs mere her
ANGELO KØLETEKNIK A/S
Vestermarken 17
DK-8260 Viby J
Telefon: 8628 3499