Luft til luft varmepumpe

Spar op til 70% på elforbruget

 

Mitsubishi skabsmodul – Optimalt indeklima til industrien

Med et Mitsubishi Heavy Industries klimaanlæg er du garanteret komfort og et perfekt indeklima året rundt. For med en inverter varmepumpe, kan du med den nyeste teknologi nemt og hurtigt køle eller opvarme lokalet – endda med et lavt støjniveau. Dette klimaanlæg anvender inverter teknologi, som er den mest avancerede i verden. Og med special belagt printkort og overlegen korrosionsbestandighed overfor de kemikalier der findes i luften, vil du have glæde af et Mitsubishi klimaanlæg i mange år – uden at skulle tænke på unødvendige ekstraudgifter.

Konvertering fra oliefyr til varmepumpe
Der er ofte store besparelser at hente ved et skift af klimaanlæg, især med et skift fra oliefyr til varmepumpe. På grund af inverterstyringen, bringes rumtemperaturen hurtigt til den ønskede indstilling. Dette bliver opnået med meget høje virkningsgrader på over 400% i varmedrift og helt op til 620% i køledrift, hvilket sikrer lave driftsomkostninger samtidig med et behageligt indeklima.

Ønsker du eksempler på hvor hurtigt en ny løsning ville kunne tjene sig hjem i energibesparelser, samt mere om Mitsubishi Heavy Industries klimaanlæg?
Så læs nærmere her.

Daikin Inverter – Den bedste løsning til hus og bolig

Angelo Køketeknik har mange års erfaring med rådgivning og installation af luft til luft varmepumper. Vi anbefaler en Daikin Inverter luft til luft varmepumpe, som udnytter allernyeste varmepumpeteknologi og har meget stor ydeevne samtidig med at den er lydsvag. Den er designmæssigt blandt de bedste på markedet og med sin inverterteknologi innovativ inden for klimastyring. Det betyder, at du kan spare op til 70% på dit elforbrug. Det er godt for både miljøet og din økonomi.

En Daikin Inverter luft til luft varmepumpe bruges til at:

Luft til luft varmepumpen betjenes ved en trådløs fjernbetjening. Varmepumpen regulerer køling og opvarmning løbende, så den passer til rummets temperatur, og den mindsker systemets opstartstid, så den ønskede rumtemperatur opnås hurtigere. Det gør det nemt og ukompliceret. Der ydes dertil tre års produktgaranti.

Brug mobiltelefonen til at styre elforbruget
Du kan bruge din mobiltelefon til at styre din luft til luft varmepumpe og dermed dit elforbrug. Du kan styre temperaturen og eksempelvis modtage en sms med den aktuelle indendørstemperatur i din bolig, eller du kan få information om strømsvigt. Det giver sikkerhed og god komfort.

Læs vejledningen og lær hvordan du styrer elforbruget med din mobiltelefon.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Professionel installation
Når du køber en Daikin Inverter luft til luft varmepumpe, får du en certificeret installatør ud til dig, som dels sikrer en professionel installation og dels rådgiver om varmepumpens funktioner. Priserne starter fra kr. 13.000 inkl. installation.

Har du brug for uddybende info om varmepumpen? Så læs nærmere her.

Tilskud til energibesparelser

Kontakt os for en snak om dine muligheder for at få tilskud til energibesparelser og hent vores guide som pdf her.

  DIALOGEN STARTER HER

  Ring eller udfyld nedestaende formular for en uforpligtende dialog om behov/muligheder.

  TELEFON 8628 3499

  Navn*

  Telefon*

  Email*


  Har du spørgsmål? Angelo Køleteknik sidder parat på telefon 86 28 34 99

  © Angelo Køleteknik A/S 2021. Alle rettigheder forbeholdes | Cookie- og privatlivspolitik
  Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.

  Lej en køle- og frysetrailer

  Se priser og læs mere her
  ANGELO KØLETEKNIK A/S
  Vestermarken 17
  DK-8260 Viby J
  Telefon: 8628 3499