Luft til vand varmepumpe

Spar op til 50% på varmeforbruget og det varme vand

Angelo Køketeknik har mange års erfaring med rådgivning og installation af luft til vand varmepumper. Vil du udskifte dit olie- eller naturgasfyr og har behov for en alt-i-en løsning til opvarmning af bolig og opvarmning af vand, anbefaler vi varmepumper fra kvalitetsproducenten Daikin Altherma. Daikins luft til vand varmepumper har alle 3 års produktgaranti.

En Daikin Altherma luft til vand varmepumpe er:

Luft til vand varmepumpen regulerer opvarmning løbende, så den passer til rummets temperatur, og den mindsker systemets opstartstid, så den ønskede rumtemperatur opnås hurtigere. Det gør det nemt og ukompliceret. Der ydes dertil tre års produktgaranti. Daikin Altherma har været på det internationale marked i mere end 30 år og luft til vand varmepumper fra Daikin sælges kun gennem autoriserede kølefirmaer.

Luft til vand varmepumpe i stedet for oliefyr
– lovgivning

I henhold til Regeringens aftale, om energiselskabernes forpligtigelse til at realisere energibesparelser i Danmark, gælder følgende:

Det betyder, at en luft til vand varmepumpe kommer til at overtage store dele af markedet for oliefyr. Så derfor er det hensigtsmæssigt at være på forkant og installere luft til vand varmepumpe allerede nu, så du kan spare tusindvis af kroner.

Professionel installation af luft til vand varmepumpe

Når du køber en Daikin Altherma luft til vand varmepumpe, får du en certificeret installatør fra Angelo Køleteknik ud til dig, som dels sikrer en professionel installation og dels rådgiver om luft til vand varmepumpens funktioner.

Har du brug for uddybende info om luft til vand varmepumpe, så læs nærmere her eller kontakt os direkte på telefon 8628 3499.

Tilskud til energibesparelser

Kontakt os for en snak om dine muligheder for at få tilskud til energibesparelser og hent vores guide som pdf her.

  DIALOGEN STARTER HER

  Ring eller udfyld nedestaende formular for en uforpligtende dialog om behov/muligheder.

  TELEFON 8628 3499

  Navn*

  Telefon*

  Email*


  Har du spørgsmål? Angelo Køleteknik sidder parat på telefon 86 28 34 99

  © Angelo Køleteknik A/S 2017. Alle rettigheder forbeholdes | Cookie- og privatlivspolitik

  Lej en køle- og frysetrailer

  Se priser og læs mere her