Service

Sådan sikrer vi driften af dit køle- og klimaanlæg

 

Det er vigtigt at vedligeholde køle- og klimaanlæg for at sikre, at de kører driftsmæssigt optimalt, ikke belaster miljøet uforholdsmæssigt meget og holder i mange år. Iflg. lovgivningen skal køle- og klimaanlæg have et årligt eftersyn. Loven er udmyntet således, at “køle-, frost- og varmepumpeanlæg på mere end 1 kg kølemiddel skal have et årligt eftersyn af en person, der har fået den fornødne instruktion/øvelse, og anlæg på mere end 2,5 kg kølemiddel skal have et årligt eftersyn af en certificeret kølemontør fra et autoriseret kølefirma”.

Med en Angelo Køleteknik Serviceaftale varetager vi det årlige eftersyn og foretager eftersynet 100% efter gældende lovgivning, vi overtager ansvaret for vedligeholdelsen af dit anlæg, og vi sikrer at anlægget kører effektivt, sikkert og miljørigtigt. Vi kan tegne serviceaftale på alle køle- og klimaanlæg herunder anlæg til industrikøling, vandkøling, klimaanlæg, aircondition, kølerum, fryserum samt varmepumper.

Du får dermed fuldt udbytte af din investering og en langt mindre risiko for uheldige produktionsstop eller nedbrud med deraf følgende mistet omsætning. Du får ligeledes en forlængelse af køle- og klimaanlæggets levetid. Skulle uforudsete hændelser opstå har Angelo Køleteknik 24 timers overvågning og døgnvagt, der sikrer hurtig indgriben.

En serviceaftale med Angelo Køleteknik sikrer:

  DIALOGEN STARTER HER

  Ring eller udfyld nedestaende formular for en uforpligtende dialog om behov/muligheder.

  TELEFON 8628 3499

  Navn*

  Telefon*

  Email*


  Har du spørgsmål? Angelo Køleteknik sidder parat på telefon 86 28 34 99

  © Angelo Køleteknik A/S. Alle rettigheder forbeholdes | Cookie- og privatlivspolitik
  Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.

  Lej en køle- og frysetrailer

  Se priser og læs mere her
  ANGELO KØLETEKNIK A/S
  Vestermarken 17
  DK-8260 Viby J
  Telefon: 8628 3499