Om Angelo

Eksperter i køl, klima og varmepumper

om-angelo_top

Profil

Angelo Køleteknik blev grundlagt i 1968 og er i dag landsdækkende inden for industrikøling, komfortkøling og køle- fryserum. Angelo Køleteknik er totalleverandør og varetager hele processen fra projektering, til montering og til efterfølgende servicering og lovpligtige eftersyn.

Angelo Køleteknik blev ISO 9001 certificeret i 2011. Certificeringen dokumenterer, at vi har styr på alle arbejdsprocesser og giver vores kunder sikkerhed for, at vi har en høj kvalitetsstandard. Et køle- eller klimaanlæg fra Angelo Køleteknik sikrer et godt indeklima og de rette temperaturer i serverrum, laboratorier, kontorer, produktioner mv..

Angelo Køletekniks kompetente medarbejdere

Angelo Køleteknik består af 7 af markedets bedste køleteknikere og administratorer. Kva vores mangeårige erfaring samt konstant fokusering på udvikling og videreuddannelse er vi eksperter i køle- og klimaanlæg. Vi kan rådgive i og udføre alle opgaver inden for såvel industrikøling som komfortkøling – herunder aircondition og klimaanlæg samt køle- og fryserum. Vi prioriterer at kunderne får kompetent rådgivning fra første kontakt, og derfor er det også en kølemontør, der tager telefonen, når du kontakter os. Et andet kendetegn hos os er, at vi overholder aftaler til punkt og prikke og ser det som vores opgave at sikre vores kunder den bedst mulige sparring. Hos os vil du ikke opleve at skulle vente eller blive glemt Vi har kunden i centrum og ingen kunde er for lille for os.

Kun køle- og komfortanlæg fra førende producenter

Angelo Køleteknik fører kun kvalitetsmærker som Daikin, Aermec, Bitzer, Tecumseh Europe, Celltherm, Searle, Danfoss og Mitsubishi inden for køle- og komfortanlæg. Det er yderst vigtigt for os at kvaliteten altid er i top både på anlæg og service, så vi kan sikre vores kunder en driftssikker og holdbar løsning i mange år.

Hvorfor handle med Angelo Køleteknik

Vores kunder handler med os fordi:

Vi står altid parat til at betjene dig, så kontakt os med det samme.


Har du spørgsmål? Angelo Køleteknik sidder parat på telefon 86 28 34 99

© Angelo Køleteknik A/S. Alle rettigheder forbeholdes | Cookie- og privatlivspolitik
Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.

Lej en køle- og frysetrailer

Se priser og læs mere her
ANGELO KØLETEKNIK A/S
Vestermarken 17
DK-8260 Viby J
Telefon: 8628 3499