Vandkølingsanlæg

Vandkølingsanlæg sikrer høj produktivitet

 

Et vandkølingsanlæg fra Angelo Køleteknik er den effektive og driftssikre løsning til køling af produktionsmaskiner, industriprocesser og ventilationsanlæg. Med et vandkølingsanlæg sikres produktiviteten og unødvendige produktionsstop undgås.

Angelo Køleteknik er landsdækkende og har 50 års erfaring med projektering, montering og servicering af vandkølingsanlæg, så du er i gode hænder hos os.

Vi forhandler kun kvalitetsanlæg som f.eks. Aermec industri køleanlæg, og vi kan levere alle størrelser, så de behov og ønsker, du har tilfredsstilles. Vi har endnu ikke prøvet at sende en kunde videre, fordi vi ikke kunne løse opgaven.

Vandkølingsanlæg reducerer omkostningerne

Vandkølingsanlæg køler en recirkulerende vandkreds, som leverer køling til et vilkårligt antal køleforbrugere, dvs. maskiner, processer eller ventilationsanlæg. Systemet kan sammenlignes med et centralvarmeanlæg blot med køling istedet. Stiger behovet for køling på et senere tidspunkt, kan flere vandkølings anlæg kobles på samme vandkreds.

Anlæggene kan kombineres med frikøling. I Danmark er det kun 3% af årets timer, hvor temperaturen udenfor ligger på mere end 22 grader og derfor kan der opnås meget store strømbesparelser ved en sådan løsning. En besparelse på 50% sammenlignet med traditionelle køleanlæg er ikke usædvanlig.

  DIALOGEN STARTER HER

  Ring eller udfyld nedestaende formular for en uforpligtende dialog om behov/muligheder.

  TELEFON 8628 3499

  Navn*

  Telefon*

  Email*


  Har du spørgsmål? Angelo Køleteknik sidder parat på telefon 86 28 34 99

  © Angelo Køleteknik A/S. Alle rettigheder forbeholdes | Cookie- og privatlivspolitik
  Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.

  Lej en køle- og frysetrailer

  Se priser og læs mere her
  ANGELO KØLETEKNIK A/S
  Vestermarken 17
  DK-8260 Viby J
  Telefon: 8628 3499