Vandkølingsanlæg

Vandkølingsanlæg sikrer høj produktivitet

Et vandkølingsanlæg fra Angelo Køleteknik er den effektive og driftssikre løsning til køling af produktionsmaskiner, industriprocesser og ventilationsanlæg. Med et vandkølingsanlæg sikres produktiviteten og unødvendige produktionsstop undgås.

Angelo Køleteknik er landsdækkende og har 50 års erfaring med projektering, montering og servicering af vandkølingsanlæg, så du er i gode hænder hos os.

Vi forhandler kun kvalitetsanlæg som f.eks. Aermec industri køleanlæg, og vi kan levere alle størrelser, så de behov og ønsker, du har tilfredsstilles. Vi har endnu ikke prøvet at sende en kunde videre, fordi vi ikke kunne løse opgaven.

Vandkølingsanlæg reducerer omkostningerne

Vandkølingsanlæg køler en recirkulerende vandkreds, som leverer køling til et vilkårligt antal køleforbrugere, dvs. maskiner, processer eller ventilationsanlæg. Systemet kan sammenlignes med et centralvarmeanlæg blot med køling istedet. Stiger behovet for køling på et senere tidspunkt, kan flere vandkølings anlæg kobles på samme vandkreds.

Anlæggene kan kombineres med frikøling. I Danmark er det kun 3% af årets timer, hvor temperaturen udenfor ligger på mere end 22 grader og derfor kan der opnås meget store strømbesparelser ved en sådan løsning. En besparelse på 50% sammenlignet med traditionelle køleanlæg er ikke usædvanlig.

Søg her