Aircondition og klimaanlæg

Høj kvalitet og effektivitet i aircondition og klimaanlæg

Angelo Køleteknik leverer kvalitets- aircondition og klimaanlæg til kontorer, butikker, hoteller, værksteder, laboratorier, klinikker, hospitaler og institutioner.

Vi er landsdækkende og har 50 års erfaring med projektering, montering og servicering af aircondition og klimaanlæg. Vi fører anlæg fra Daikin og Mitsubishi og sammen med vores mangeårige erfaring, er det din sikkerhed for en optimal klimaløsning.

Aircondition og klimaanlæg er det samme

Et aircondition- eller klimaanlæg er det samme. Enten bruges det engelske eller det danske ord, men i begge tilfælde handler det om et sundt indeklima, som styrker medarbejdernes arbejdsmiljø og trivsel. Det skaber større velvære, øger produktiviteten og giver færre sygedage.

Aircondition eller klimaanlæg styrer temperaturen og fugtigheden i rummet samt renser og fordeler luften. Du bestemmer selv temperaturen og kan afkøle og opvarme rummet efter behov.

Luften bliver ligeledes renset for svampesporer, pollen, støv og røg med klimaanlæggets filter, hvilket er meget væsentligt i forhold til at forbedre indeklimaet.

Hvis aircondition eller klimaanlæg udvides med ventilation, kan frisk luft udefra blandes med den klimatiserede luft. Resultatet er et godt indeklima, der skaber de bedste betingelser for dine medarbejdere.

Søg her