Luft til luft varmepumpe

Spar op til 70% på elforbruget

Optimalt indeklima

Med et klimaanlæg er du garanteret komfort og et perfekt indeklima året rundt. For med en inverter varmepumpe, kan du med den nyeste teknologi nemt og hurtigt køle eller opvarme lokalet – endda med et lavt støjniveau. Dette klimaanlæg anvender inverter teknologi, som er den mest avancerede i verden. Og med special belagt printkort og overlegen korrosionsbestandighed overfor de kemikalier der findes i luften, vil du have glæde af et klimaanlæg i mange år – uden at skulle tænke på unødvendige ekstraudgifter.

Daikin Inverter – Den bedste løsning til hus og bolig

Angelo Køleteknik har mange års erfaring med rådgivning og installation af luft til luft varmepumper. Vi anbefaler en Daikin Inverter luft til luft varmepumpe, som udnytter allernyeste varmepumpeteknologi og har meget stor ydeevne samtidig med at den er lydsvag. Den er designmæssigt blandt de bedste på markedet og med sin inverterteknologi innovativ inden for klimastyring. Det betyder, at du kan spare op til 70% på dit elforbrug. Det er godt for både miljøet og din økonomi.

En Daikin Inverter luft til luft varmepumpe bruges til at

  • Opvarme hus, sommerhus eller fritidsbolig
  • Rense luften, så du får et bedre indeklima
  • Bekæmpe bakterie- og virusudbredelse, så du nedsætter dine årlige sygedage
  • Drifte dit aircondition eller klimaanlæg

Luft til luft varmepumpen betjenes ved en trådløs fjernbetjening. Varmepumpen regulerer køling og opvarmning løbende, så den passer til rummets temperatur, og den mindsker systemets opstartstid, så den ønskede rumtemperatur opnås hurtigere. Det gør det nemt og ukompliceret. Der ydes dertil tre års produktgaranti.

Brug mobiltelefonen til at styre elforbruget
Du kan bruge din mobiltelefon til at styre din luft til luft varmepumpe og dermed dit elforbrug. Du kan styre temperaturen og eksempelvis modtage en sms med den aktuelle indendørstemperatur i din bolig, eller du kan få information om strømsvigt. Det giver sikkerhed og god komfort.

Læs vejledningen og lær hvordan du styrer elforbruget med din mobiltelefon. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Professionel installation
Når du køber en Daikin Inverter luft til luft varmepumpe, får du en certificeret installatør ud til dig, som dels sikrer en professionel installation og dels rådgiver om varmepumpens funktioner.

Tilskud til energibesparelser

Kontakt os for en snak om dine muligheder for at få tilskud til energibesparelser.

Søg her