Nyt generationsskifte hos Angelo Køleteknik

Generationsskifte i Angelo Køleteknik A/S skal accelerere virksomhedens vækst

Angelo Køleteknik A/S er i gang med et generationsskifte, og den kommende ejer Lars Sørensen ser et stort vækstpotentiale for virksomheden.

Angelo Køleteknik A/S blev grundlagt i 1968 og har siden været en familieejet virksomhed. Virksomheden har nu igangsat et generationsskifte, hvor den nuværende ejer Oleg Valente overdrager ejerskabet til partner i firmaet, Lars Sørensen, som blev en del af Angelo Køleteknik A/S i 2005. Officielt overtager Lars Sørensen ejerskabet fra den 1. januar 2024, men han står allerede nu i spidsen for virksomhedens ledelse og drift.

Visioner om større vækst

Angelo Køleteknik A/S er eksperter i køl, klima og varmepumper, og virksomheden har løst opgaver for virksomheder som blandt andre TDC, Vestas og ISS. Med den kommende ejer Lars Sørensen i spidsen for virksomheden er der klare visioner for forretningens fremtidige udvikling.

“Jeg ønsker at vækste virksomheden yderligere. Jeg har altid drømt om, at vi blev 8-10 medarbejdere, og vi har allerede ansat to ekstra medarbejdere i år, så vi er rigtig godt på vej,” siger Lars Sørensen og tilføjer, at virksomheden nu beskæftiger syv medarbejdere.

Lars Sørensen fremhæver, at Angelo Køleteknik A/S ikke tidligere har haft behov for at opsøge arbejde, da opgaverne er kommet organisk gennem stærke kunderelationer. For at sikre en øget vækst i virksomheden ønsker Lars Sørensen fremadrettet et større fokus på markedsføring, som skal tiltrække flere nye kunder.

Øget efterspørgsel i markedet

Det primære forretningsområde for Angelo Køleteknik A/S er industrikøl og komfortkøl, og ifølge Lars Sørensen bliver behovet for køleanlæg kun større, fordi det udelukkende bliver varmere i fremtiden:

“Vi vil satse endnu mere på luft til vand-varmepumper og komfortkøling til erhverv, fordi der er øget efterspørgsel på klimavenlige løsninger, der samtidig sikrer et bedre arbejdsmiljø,”

siger Lars Sørensen.

Angelo Køleteknik A/S yder landsdækkende installation og service inden for industrikøling, komfortkøling og køle-/fryserum. Angelo Køleteknik A/S er totalleverandør og varetager hele processen fra projektering, til montering og til efterfølgende servicering og lovpligtige eftersyn.

Kontakt
Lars Sørensen
Adm. direktør / Projektsalg
24 26 72 18
ls@angelo-cool.dk

Søg her